Ασφάλεια και Πολιτική Απορρήτου

Στο SSamothrakiRadio.gr, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σας είναι θέματα ζωτικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε να γνωρίζετε πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται οι πληροφορίες σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε διαβάστε την παρακάτω πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας:

  1. Συλλογή Πληροφοριών: Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως κατά την εγγραφή για ενημερωτικά δελτία ή την υποβολή σχολίων, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δόθηκαν.
  2. Χρήση Πληροφοριών: Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τα περιεχόμενα του Samothraki Radio, ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει. Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συναίνεσή σας.
  3. Ασφάλεια Δεδομένων: Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, κατάχρηση, παραβίαση ή αλλοίωση. Οι πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες έχει περιοριστεί μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.
  4. Cookies και Παρόμοιες Τεχνολογίες: Η ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για τη βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστη. Αυτές οι τεχνολογίες δεν χρησιμοποιούνται για τη συλλογή προσωπικών σας πληροφοριών.
  5. Συναίνεση: Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας όπως περιγράφεται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρεχόμενων στοιχείων επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας στο Samothraki Radio. Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας είναι για εμάς υψίστης σημασίας.

Με εκτίμηση, SamothrakiRadio.gr